Skip to content

Организиране на празник

Мили родители, нека да направим заедно един незабравим празник. За всяко дете най-дългоочаквания ден в годината е празника Рожден ден и ние с нашите артистични аниматори ще създадем условия за едно истинско преживяване. Ще има много игри, хапване на вкусни неща и разбира се торта!

ПРАВИЛА:

  • Резервации за рождени дни се приемат само след предоставяне на капаро в размер на 100,00 лв.
  • Резервации по телефона или чрез и-мейл не се приемат!
  • Предоставено капаро не се възстановява, възможна е само еднократна промяна на резервацията /по здравословни причини/ за друг ден и час, като запазвате капарото.
  • Заявките, касаещи заявките на кетъринг, сладкарски изделия и детски менюта, по повод рождени дни се се уточняват и заплащат 1 седмица преди събитието, а корекции на същите, се допускат два дни преди датата на празненството.
  • Не се допуска внасянето на храни и напитки.
  • За да гарантираме максимум внимание, към Вас и Вашите гости, при резервиран час за парти, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазите часа на пристигане.
  • Ако искате Вашето парти да продължи и това е възможно съобразно заетостта ни, се заплаща допълнително съответно 30 минути/80 лв, 1 час/100 лв.  Молим, ако сте наясно с това намерение предварително, да ни уведомите при резервирането на вашия празник, за да предвидим желаното от Вас време.

Наемът на клуба на дете за 2 часа парти възлиза на 20лв. Минимален наем 200 лв. По време на Вашето парти в клуба няма да бъдат допускани други гости. В цената са включени двама аниматори, които ще забавляват децата според възрастта,  желанията и възможностите им, също така рисунки на лице и разбира се празнично поднасяне на тортата.

Детското меню e на цена 6,00 лв. и включва пресни сандвичи /от крехка франзелка с шунка, кашкавал и крема сирене/ или тост сандвичета /с шунка и кашкавал/, солетки от пресни моркови/краставички и сокче.

Фотограф:

Цена за заснемане 120 мин. – 100 лв.

Професионална анимация:

– Парти с любим герой /един актьор/

60 мин./105,00 лв

90 мин./115,00 лв.

120 мин. /125,00 лв.

Аниматорите са подготвени с реквизит и игри, които са така направени, че да са интересни и забавни за деца в широк възрастов диапазон. Така дори и при смесени групи, всички деца могат да участват и да се забавляват. При по-големи или съвсем малки деца, игрите се подбират така, че да са подходящи за съответната възраст. В цената е включено рисуване на лице с антиалергични бои, при желание.

Резервации за рождени дни се правят само след предоставяне на капаро в размер на 100 лв.
Резервации по телефона или чрез и-мейл НЕ се приемат!
Капаро не се възстановява, възможна е само еднократна промяна на резервацията /по здравосложни причини/ за друг ден и час, като използвате вече оставеното капаро.
Заявките, касаещи заявките на кетъринг, сладкарски изделия и детски менюта, по повод рождени дни се уточняват и заплащат 1 седмица преди събитието, а корекции на същите, се допускат два дни преди датата на празненството.
Не се допуска внасянето на храни и напитки!

90 мин./190,00 лв

120 мин./200,00 лв

Злодеи са откраднали съкровище от банката и са сложили бомба някъде в помещението. Всички трябва да помогнем на Шерлок да разгадае престъплението и да обезвреди бомбата. Много игри, танци и предизвикателства очакват всички вас, за които ще получавате по парче от карта, която ще ви отведе до скритата бомба, а свитък в нея – и до съкровището..

Музикален Рожден ден /деца от 1 г. до 3 г./ 45 мин – 120 лв

Какво е празник без песни, танци и хубава музика?

Специално за най-малките рожденици от 1 г. до 3 г. , от месец декември 2020, ви предлагаме празнична музикална програма с истински инструменти и пиано!

45-минутната програма включва:

–    Любимите песнички на рожденика

–    Ритъмни музикални игри

–    Музикална анимация – свързване на движение с мелодия и текст

–    Танцови игри

ВАЖНО! Родителите също участват в музикалната програма поради специфичната възраст на децата, а и заради удоволствието от споделянето на емоцията!

За повече информация, въпроси и предложения, моля не се колебайте да ни потърсите на телефони:

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ „ЦВЕТЕНЦА ДИАНАБАД“

Работно време: 

Занималня:

Понеделник – Петък от 9:00 ч.-13:00 ч. 

Рожденни дни:

Понеделник – Петък от 16:00 ч.-21:00ч

Събота и Неделя 9:00 ч.- 21:00 ч.